ProPrenad har mångårig och stor erfarenhet av kompletta poolbyggnationer från första spadtaget till badfärdig pool. Vi utför all typ av nödvändig markentreprenad och grundläggning samt installation av Er pool och har arbetat med ett flertal olika poolleverantörer och poolvarianter under åren.

Vi har arbetat med poolbyggnationer i en mängd olika terränger och markmiljöer så som berg, sand, sankmark, lera m.m. vilket gett oss en bred kunskap vilket är Er trygghet.

Första steget är att gå igenom Ert projekt på plats för att hitta en så bra, estetisk och praktisk placering som möjligt. Utifrån dessa förutsättningar görs en individuell offert för just Er pool, detta är mycket viktigt då varje entreprenad skiljer sig pga. olika förutsättningar. Utifrån den individuella offerten kan ni känna Er trygga att vi arbetar mot den mest optimala lösningen både kvalitets- och kostnadsmässigt.

Under projektet för vi en tät dialog med Er som kund och vi gör löpande uppföljningar för att hålla Er uppdaterade. Allt för att ni skall känna Er delaktiga i entreprenaden, ha kostnadskontroll och kunna påverka slutresultatet.

Utöver poolbyggnationer utför vi även övriga mark- och anläggningsarbeten så som husgrunder/betongplattor, dräneringar, enskilda avlopp, tomtplaneringar, stensättningar, murar, grundläggningar, asfaltering, trädfällning m.m. Detta gör oss mycket breda i vårt utbud och de tjänster vi kan erbjuda Dig som kund.

 
Fleetrunner
HemVåra tjänsterProjekt och referenserSamarbetsparnersOm ProprenadKontakta oss
 
 
 
 
 
 
Skicka e-post!